Paround serie

Paround 700
Foto
De paround 700 is een professionele rondstraler voor gebruik in grote ruimtes. De speaker combineert de voordelen van straling gedrag van de Backustic rondstralers met de hoge prestaties van PA luidsprekers. Maar ook in kleinere ruimtes zoals zalen, clubs of restaurants kan dit nieuwe PA-Rondstraler systeem zelfs in moeilijke akoestische omstandigheden zijn karakteristieke afstraal techniek ten volle weergeven. Als luidsprekersysteem voor bijvoorbeeld “unplugged” concerten zorgt de Paround 700 niet alleen voor de totaal weergave, maar biedt ook door hun afstralingsgedrag gelijktijdig monitoring voor de muzikanten.
Adviesverkoopprijs per paar €8.494 Incl. BTW

Paround 300
Foto
De paround 300 is een professionele rondstraler voor gebruik in kleine en middelgrote ruimtes. De speaker combineert de voordelen van straling gedrag van de Backustic rondstralers met de hoge prestaties van PA luidsprekers. Maar ook in zalen, clubs of restaurants kan dit nieuwe PA-Rondstraler systeem zelfs in moeilijke akoestische omstandigheden zijn karakteristieke afstraal techniek ten volle weergeven. Als luidsprekersysteem voor bijvoorbeeld “unplugged” concerten zorgt de Paround 300 niet alleen voor de totaal weergave, maar biedt ook door hun afstralingsgedrag monitoring voor de muzikanten. Voor solo artiesten of het weergeven van spraak, zoals lezingen, colleges, enzovoort, dus wanneer één speler actief is, is het systeem zeer geschikt voor het weergeven van spraak, zelfs in grote ruimtes.

Ook voor het gebruik als achter luidsprekers in combinatie met paround 700, als een 4 - kanaals systeem, zijn de paround 300 speakers ideaal.
Adviesverkoopprijs per paar €6.086 Incl. BTW